| YUNUS EMRE HOCA (english teacher) | |
|
+8denis__ yasin Sithas saGOpa-KajmeR Ozan Karagöl *JaSmİNe* Raß!a Owner 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) Cuma Mart 20, 2009 9:45 pm | |
| Hocammm Bide Siz Yazın Kendinizin Hakkınızdaki Düşüncelerinizi. ! | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) Cuma Mart 20, 2009 9:50 pm | |
| evet..hocam siz şöyle roman türünde kendinizi tanıtın biz belki tam tanıyamamışızdır:D | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) Cuma Mart 20, 2009 9:52 pm | |
| Hocam Hangi TakımLısınız
( Maksat Mesaj Olsun ) | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) Cuma Mart 20, 2009 9:57 pm | |
| hocam en sevdiğiniz yemek nedir? | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) Cuma Mart 20, 2009 9:58 pm | |
| bari soru sorark dolduralım:D | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) Cuma Mart 20, 2009 10:38 pm | |
| sınıftakiler de yardım etse 500 yaparız ama 3-4 kişiyle yapmayız yaparızda çoq zor olur | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| o zmnna kdr da lüle lüle şarkısın söleriz | |
|
| |
Raß!a Admin
| yha hakkettende olmucak bu beşyüz ha lüle lüle bize | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) Cuma Mart 20, 2009 10:39 pm | |
| rabia bari saçma saçma sorak | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) Cuma Mart 20, 2009 10:40 pm | |
| 1 tane mesajı 4 tane yaptım | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) Cuma Mart 20, 2009 10:41 pm | |
| ama bence ben sen ozan felan lüle lüle olmicaz gibi gelio çünkü nerdeyse tüm mesajları biz yazdık sınıftan başkları yazmadı | |
|
| |
denis__
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 12:19 am | |
| Rabiacım olur olur merak etmeyin ha gayret ! huheuheu | |
|
| |
denis__
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 12:23 am | |
| Emre hocam, ne gayretli sınıfınız var tebrik ediyorum sizi ,valla Asım Ülkerin en iyi sınıf ! maşalllahh maşallahh nazar değmesin , ozan yorulmuş galiba msj atmaktan.... | |
|
| |
lanet1866
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 12:39 am | |
| | |
|
| |
lanet1866
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 12:42 am | |
| Ya bu arada sitede 10 numara harbidende bize yakışıcak bir site bence millet hadi durmak yok yola devam hedefimiz 500 olmasın 1000 olsunki 500 yapmak daha kolay olsun dimi ama yha:D:D:D | |
|
| |
lanet1866
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 1:04 am | |
| Brda bu satte enden başka kimse yokmu böle bir site bo kalırmı olucak işmi buda yha olmaz ama böyle | |
|
| |
lanet1866
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 9:56 am | |
| ya hadi millet nerdesiniz yazsanıza şurayabiraz:D | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 10:40 am | |
| 9- farkı diyoruz deniz hocam biz buna | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 10:41 am | |
| | |
|
| |
Sithas
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 12:52 pm | |
| Ben size 500 mesaj yazılacak dedim 500 kez saçmalanacak demedim...
Ceza iptal...Hesabı sınıfta ödersiniz artık....
Allah hepinize rahmet eylesin... | |
|
| |
saGOpa-KajmeR Özel Üye
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 1:05 pm | |
| hocam biraz gec oldu ama sözümü geri alıorum beni yasayan ölüler listesinden cıkartın... | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 1:15 pm | |
| | |
|
| |
Sithas
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 1:22 pm | |
| Ozi senin Knightonline karakterlerin serverların hangileri yazsana bi...Tanıdık çıkar belki eskilerden...
Bırakın yalnız şu oyunu be tam tuzak...Tetris oynayın onun yerine..Mario oynayın..İp atlayın...Ne biliym yaw işte yapın bişeyler ama oynamayın o oyunu...Gençliği heder etti şarapsızlar valla...Bi yakalasam feci kombo çekicem o oyunu yapan adama ama eleman Koreli yapıcak bişe yok.... | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher) C.tesi Mart 21, 2009 1:30 pm | |
| - Sithas demiş ki:
- Ozi senin Knightonline karakterlerin serverların hangileri yazsana bi...Tanıdık çıkar belki eskilerden...
Bırakın yalnız şu oyunu be tam tuzak...Tetris oynayın onun yerine..Mario oynayın..İp atlayın...Ne biliym yaw işte yapın bişeyler ama oynamayın o oyunu...Gençliği heder etti şarapsızlar valla...Bi yakalasam feci kombo çekicem o oyunu yapan adama ama eleman Koreli yapıcak bişe yok.... Hocam Siz İstiyosanız Ben Şu Anda Pcden Silerim Oynamam Knight Karakterlerim: Server: Akara : 59 Lvl Warrior +8 Raptor +7 Chitin Set dd15 ve Platinium Premium Var Gece Gündüz Kasıyoruz Server: Edana : 59 Lvl Priest İtemleri Kiralık Bugladık Server: Olympia: 61 Lvl Warrior +7 Shell Set +7 Giantic Axe Ama Ortaklarımda Var. İsterseniz Hocam Ortaklardan Ayrılıp Bırakırım Oyunu 2 Saat Bile Almaz Bırakmam | |
|
| |
| YUNUS EMRE HOCA (english teacher) | |
|