DokuzB Forum - Since '09
DokuzB Forum'a Hoş Geldiniz.. İyi vakit geçirmeniz dileklerimizle..

Üye olmak için 'Üye Ol' tıklayınız..

Üye olmak için 'Üye Ol' tıklayınız..

Yıllanmış 9-B Forum Sitesine Hoş Geldiniz. Sitemiz Şarap İçeriklidir :)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
DokuzB Forum sitesi yapım aşamasındadır. Aşamamız grafik ve veri tabanı üzerindedir. Üyelerimiz ve ziyaretcilerimiz forumdan yararlanabilirler.

YUNUS EMRE HOCA (english teacher)

+8
denis__
yasin
Sithas
saGOpa-KajmeR
Ozan Karagöl
*JaSmİNe*
Raß!a
Owner
12 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
Ozan Karagöl

Ozan Karagöl

YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 9:45 pm

Hocammm Bide Siz Yazın Kendinizin Hakkınızdaki Düşüncelerinizi. ! Smile
*JaSmİNe*
Admin
Admin
*JaSmİNe*

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 9:50 pm

evet..hocam siz şöyle roman türünde kendinizi tanıtın biz belki tam tanıyamamışızdır:D
Ozan Karagöl

Ozan Karagöl

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 9:52 pm

Hocam Hangi TakımLısınız

( Maksat Mesaj Olsun )
*JaSmİNe*
Admin
Admin
*JaSmİNe*

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 9:57 pm

hocam en sevdiğiniz yemek nedir?Very Happy
*JaSmİNe*
Admin
Admin
*JaSmİNe*

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 9:58 pm

bari soru sorark dolduralım:D
*JaSmİNe*
Admin
Admin
*JaSmİNe*

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 10:38 pm

sınıftakiler de yardım etse 500 yaparız ama 3-4 kişiyle
yapmayız yaparızda çoq zor olur
*JaSmİNe*
Admin
Admin
*JaSmİNe*

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 10:38 pm

o zmnna kdr da lüle lüle şarkısın söleriz
Raß!a
Admin
Admin
Raß!a

yha hakkettende olmucak bu beşyüz ha lüle lüle bize
*JaSmİNe*
Admin
Admin
*JaSmİNe*

ama yılmıcaz:D
*JaSmİNe*
Admin
Admin
*JaSmİNe*

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 10:39 pm

rabia bari saçma saçma sorak Very Happy
*JaSmİNe*
Admin
Admin
*JaSmİNe*

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 10:40 pm

1 tane mesajı 4 tane yaptım Very Happy
*JaSmİNe*
Admin
Admin
*JaSmİNe*

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 10:41 pm

ama bence ben sen ozan felan lüle lüle olmicaz gibi gelio çünkü nerdeyse tüm mesajları biz yazdık sınıftan başkları yazmadı
denis__

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 12:19 am

Rabiacım olur olur merak etmeyin ha gayret ! Very Happy huheuheu
denis__

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 12:23 am

Emre hocam, ne gayretli sınıfınız var tebrik ediyorum sizi ,valla Asım Ülkerin en iyi sınıf ! maşalllahh maşallahh nazar değmesin rendeer , ozan yorulmuş galiba msj atmaktan....
lanet1866

lanet1866

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 12:39 am

Arkadaşlar bende katılıyorum aranıza kusura bakmayın uzun zamandır nete bağlanamıyodum hadi beyler bayanlar 500 yapma zamanı yha ne bu ammada yavaşsınız tempo biraz Laughing Laughing Very Happy Very Happy
lanet1866

lanet1866

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 12:42 am

Ya bu arada sitede 10 numara harbidende bize yakışıcak bir site bence millet hadi durmak yok yola devam hedefimiz 500 olmasın 1000 olsunki 500 yapmak daha kolay olsun dimi ama yha:D:D:D
lanet1866

lanet1866

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 1:04 am

Brda bu satte enden başka kimse yokmu böle bir site bo kalırmı olucak işmi buda yha olmaz ama böyle Very Happy
lanet1866

lanet1866

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 9:56 am

ya hadi millet nerdesiniz yazsanıza şurayabiraz:D
Raß!a
Admin
Admin
Raß!a

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 10:40 am

9- farkı diyoruz deniz hocam biz buna
Raß!a
Admin
Admin
Raß!a

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 10:41 am

9- b demek istedim xd
Sithas

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 12:52 pm

Ben size 500 mesaj yazılacak dedim 500 kez saçmalanacak demedim...

Ceza iptal...Hesabı sınıfta ödersiniz artık....

Allah hepinize rahmet eylesin...
saGOpa-KajmeR
Özel Üye
Özel Üye
saGOpa-KajmeR

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 1:05 pm

hocam biraz gec oldu ama sözümü geri alıorum beni yasayan ölüler listesinden cıkartın...
Ozan Karagöl

Ozan Karagöl

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 1:15 pm

Sithas demiş ki:
Ben size 500 mesaj yazılacak dedim 500 kez saçmalanacak demedim...

Ceza iptal...Hesabı sınıfta ödersiniz artık....

Allah hepinize rahmet eylesin...

Hocam Yapmayın Etmeyin Gerçekten Konusucak Konu Kalmadı Biraz Acıyın Hocam Ya.... Please Sad Sad Sad

Deniz Hocam Sınıfca YoruLduk Smile Smile
Sithas

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 1:22 pm

Ozi senin Knightonline karakterlerin serverların hangileri yazsana bi...Tanıdık çıkar belki eskilerden...

Bırakın yalnız şu oyunu be tam tuzak...Tetris oynayın onun yerine..Mario oynayın..İp atlayın...Ne biliym yaw işte yapın bişeyler ama oynamayın o oyunu...Gençliği heder etti şarapsızlar valla...Bi yakalasam feci kombo çekicem o oyunu yapan adama ama eleman Koreli yapıcak bişe yok....
Ozan Karagöl

Ozan Karagöl

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE HOCA (english teacher)   YUNUS EMRE HOCA (english teacher) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 1:30 pm

Sithas demiş ki:
Ozi senin Knightonline karakterlerin serverların hangileri yazsana bi...Tanıdık çıkar belki eskilerden...

Bırakın yalnız şu oyunu be tam tuzak...Tetris oynayın onun yerine..Mario oynayın..İp atlayın...Ne biliym yaw işte yapın bişeyler ama oynamayın o oyunu...Gençliği heder etti şarapsızlar valla...Bi yakalasam feci kombo çekicem o oyunu yapan adama ama eleman Koreli yapıcak bişe yok....

Hocam Siz İstiyosanız Ben Şu Anda Pcden Silerim Oynamam

Knight Karakterlerim:

Server: Akara : 59 Lvl Warrior +8 Raptor +7 Chitin Set dd15 ve Platinium Premium Var Gece Gündüz Kasıyoruz Smile
Server: Edana : 59 Lvl Priest İtemleri Kiralık Bugladık Smile
Server: Olympia: 61 Lvl Warrior +7 Shell Set +7 Giantic Axe

Ama Ortaklarımda Var. Smile

İsterseniz Hocam Ortaklardan Ayrılıp Bırakırım Oyunu 2 Saat Bile Almaz Bırakmam Smile

YUNUS EMRE HOCA (english teacher)
5 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
 Similar topics
-
» SEVEREM BEN SENİ CANDAN İÇERİ((YUNUS EMRE))
» GÜLDEN HOCA((TARİH HOCASI))
» DİLEK HOCA (FİZİK HOCASI)
» AHMET HOCA (beden eğitimi öğretmeni)
» EmRE Aydın GiT