| EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Owner Site Kurucusu
| Konu: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) C.tesi Mart 07, 2009 10:05 pm | |
| ÇOK İYİ NİYETİ BİR HOCA.HER YÖNÜYLE... | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Paz Mart 08, 2009 1:55 pm | |
| aynen katılıyorum yha bizim bilgi öğrenmemiz için elinden gelen herşeyi yapıyor bilgisayarları ilgili birçok şeyi bu sene öğrendim eda hocama teşekkür ediyorum... | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Çarş. Mart 11, 2009 8:54 pm | |
| eda hocayı çoq seviorum bilg öğretmek için elinden geleni yapıo. | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Perş. Mart 12, 2009 7:16 pm | |
| ayh ysmn bizim dedimiz şeyleri tekrarlıosun yha zuhahahahahha | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Perş. Mart 12, 2009 10:04 pm | |
| ne gsl işte uğraşmıorum | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) C.tesi Mart 14, 2009 2:52 pm | |
| oda doğru bi ara bende denerim Xd | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) C.tesi Mart 14, 2009 10:54 pm | |
| Eda Hoca Süper Bi hoca ! Çok güzel knu işliooo:D | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Paz Mart 15, 2009 3:16 pm | |
| | |
|
| |
Sithas
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Salı Mart 17, 2009 8:30 pm | |
| Eda hoca kardeşim gibidir üzerseniz kafanızı kırarım yetmezse Ahmet Hoca'ya havale ederim sizi...Üzerinizden kervan geçmişten beter eder sizi iki espride nakavt!!...Yaparım...Evet.... | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Çarş. Mart 18, 2009 11:08 am | |
| hocam yha siz kendiniz yetersiniz zaten ahmet hocayı katmaya gerek yok xD((yandık arkadaşlar .....)) | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Çarş. Mart 18, 2009 11:08 am | |
| ozan senin korman lazım ahmet hoca seni haydarıyla nasıl kovalamıştı zuhahahahhah | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Perş. Mart 19, 2009 10:26 pm | |
| yha ben bu haydar olayını kaçırdım bi ara anlatında ben de bilim | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Perş. Mart 19, 2009 10:27 pm | |
| hocam biz eda hocayı üzmeyiz de yine safterler var işin içinde gerçi eda hocanın dersinde fazla konuşmuo galiba | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Perş. Mart 19, 2009 11:21 pm | |
| | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Cuma Mart 20, 2009 9:52 pm | |
| o kdr hocalar kızıolar fahri hocanın dersinde bile konuşuo tüm hocalrın dövmesi gerekio herhalde susması için | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Cuma Mart 20, 2009 9:54 pm | |
| Ders Çok ZevkLi Tabi Katılınca. ! | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Cuma Mart 20, 2009 9:56 pm | |
| | |
|
| |
lanet1866
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) C.tesi Mart 21, 2009 12:49 am | |
| ben ilk defa bi derse böyle katılım yaptım normaldede katılmak isterim ama bende öğrencilik hayatım boyunca bi utangaçlık var çözemiyorum bir türlü bugün bilgisayar dersinde derse katıldım ve bir öğrencinin derse katılınca daha çok şey anladını öğrendim daha önceki derslerde bildiğim halde söz hakkı almazdım ama bugün aldım ve ders benim açımdan çok zevkliydi | |
|
| |
Sithas
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) C.tesi Mart 21, 2009 1:20 pm | |
| - *JaSmİNe* demiş ki:
- hocam biz eda hocayı üzmeyiz de yine safterler var işin içinde gerçi eda hocanın dersinde fazla konuşmuo galiba
İlgilenicem kendisiyle....Dert tasa yok... | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) C.tesi Mart 21, 2009 4:32 pm | |
| hocam siz demişseniz bu iş kesin biter xd | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) C.tesi Mart 21, 2009 7:50 pm | |
| hocam çok çok çok çok saolun:D | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) C.tesi Mart 21, 2009 7:51 pm | |
| eed yücel sana geçen derste çok şaşırdım ilham felan geldi zanneddim:D | |
|
| |
edamar
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Paz Mart 22, 2009 12:07 am | |
| evet yücel gerçekten katılıyosun derse hep katıl ve tüm derslerde de bunu yap ) AFERİN ) | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Paz Mart 22, 2009 11:02 am | |
| | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) Paz Mart 22, 2009 6:22 pm | |
| hocam ilk önce sitemize üye olduğunuz için teşekkürler
bu arada hocam sınav tarihi ne zaman ına göre çalışalım | |
|
| |
| EDA KALYONCU (bilgisayar öğretmeni) | |
|