*gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.
*Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!
*Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!
Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm
Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum
*Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir.
Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben.
*Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur.
*Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
*Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.
*Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş.
*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM..
*DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE
AkLimda BiR YiGin Soru IsaReTi ?????????????????????????????????
нαу нαу ,,ηє ιѕтєяѕєη ѕαу ѕαу ,, вєη¢є ѕєηιη αѕкιη ℓαу ℓαу нα∂ι σgℓυм уαℓℓαн ѕαηα вαу вαу..!
boS biRakdim niCk yeRini heP boMbo$.....
aRka mSnde neLer oLuyor...?
Love: aşk, Lavuk: aşık
Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiç FARKETME.
géri sayıyorum ;
üç , iki , bir , sıfır , éksi bir
gittikçé soğuyor bu düş
saydam artık gözlérim
ki bu iyiyé işarét . ..
(%)..ömRümü haRcadigiM...KumaR gibiSin....(%)
нéя кaяéѕι
ѕιуaнa вσуaимιş вiя вυLмacaуιм.
çözмéуé çaLιşтιкça,içiмdé кaувσLυяѕυи..
Bu BeNiM SeRSeRi SeRBeST STiLiM!!!
”ˆ ''Netten 250 MB’lik bir dosya indirirken, bitmesine iki dakika kala elektrikler kesile de mosmor ol inşAllah!
BiLékLérmi késSs. . DamarLarmLa knDini as. .!!!
$iMdi öLe uzâKKy qêLdîqîm yôLLR yâNL$ bî ôyKûDêîm ßnî YêNîDêN yâzZ!..
İlham perimi GEBERTTİM.Lirik yazmıyorum ....
hayat tarafında mars edİLmiş tavLa biLmeyen kiŞiLik =/
[ Herkez Kendi Çapında Muhteşemdir ; Kiminin Çapı WardıR Kiminin YarıÇapı
¯`°•ۣۜஜ۩๘۩¤ۣۜ๘Bebish..¤ۣۜ๘۩¤ۣۜஜ۩๘۩•°´
вυ нαуαт; iηα∂ıηα вαηα нєяgυη уαρıℓαη ¢σк вαуαт νє кöтü вιя єѕρяi..!
AşkıııMMM sn HyWanMısnn??
Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın.
Sen aNca oNa BuNa LaF yeTişTiR...İmaJ BozuK aRTıK DeqişTiR...HeR KaDini AnnneN Mi SanDin..OkuyuP KafaNi BayaBi qeLişTiR..
ßiz Ne yaLaNıZ Ne De DoLaNıZ ...! Ne KraLiz Ne De SoyTaRı ...! ALıN Şan ŞöhreT SiziN oLSuN ...! ßiz SaDece FaLaN FiLaNıZ
CiDDiysen vaRım ...! DeqiLSeN SörF YapaR...! AqLaTiRiM...!
SeNi K A L B I M E GöMdÜm Ve SeN Ö L D Ü N ! ! !
Bana Bir Evet'de Dünyanın Bütün Jelibonları Senin Olsun
Hér ZamaN ßénim Gibi Mütéwazi oLun.. ßén MüKémméLLiğimi Buna BorçLuyum..=)
Resmini Baş Ucuma Koydum.. Bakıp Bakıp Tükürdüm
Askım Dedim Oda Ot Cıktı
уüz мιℓуση ∂єƒα ѕöуℓє∂ιм ѕαηα αвαятмα∂αη кσηυş ∂ιує!
KeşKelerLe'''''AcabaLarla'''''bElKilerLe dolu bi hayat benmkisi
KiRpİ GiBİyİz HeM SEwİLmEK İStİOrUz HeMdE SEvEnE BAtIYoRuZ…
İçiMdeKi bEn haLa seN kRizLerİnDe...