| YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Raß!a Admin
| Konu: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Paz Mart 08, 2009 1:53 pm | |
| en çok sevdiğim hocalardan biriydi bizimle çok iyi ilgilenirdi keşke gitmeseydi yha((çok özledim)) | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Çarş. Mart 11, 2009 8:10 pm | |
| en sevdiğim hocamdı ilgiliydi çoq seviodum keşke gitmeseydi | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Çarş. Mart 11, 2009 8:35 pm | |
| benimde en sevdiğim hocamdı.... | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Çarş. Mart 11, 2009 10:20 pm | |
| ::I LOVE YOU:: kontör olsada arayabilsem | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Perş. Mart 12, 2009 7:37 pm | |
| cep tel nosunu versene ...bende arıyım | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Perş. Mart 12, 2009 10:11 pm | |
| msn de veririm siteye başkası felan girerse alır numarayı | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) C.tesi Mart 14, 2009 2:57 pm | |
| ok bende öyle diyecektim zaten | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) C.tesi Mart 14, 2009 10:52 pm | |
| Konusması GüzeLdi Ama En sevdiğim Hoca DeğiLdi.
En Sevdigim Hoca Yunus Emre Hocadır.
Yasemin Hoca İyi kapli Bi hocaya benziodu ama tam tanıyamadan gitti :S | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Paz Mart 15, 2009 3:15 pm | |
| | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Perş. Mart 19, 2009 10:54 pm | |
| walla ama ben çok seviodum rabia benim nerdeyse her isteğimize karşılık veriodu ii hocaydı yha | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Perş. Mart 19, 2009 11:25 pm | |
| | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Cuma Mart 20, 2009 9:52 am | |
| bizimqini yapmıodu İSTEEE:d | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) C.tesi Mart 21, 2009 4:34 pm | |
| ay ay zavallım...((küçük emraha benzei birden))xD | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) C.tesi Mart 21, 2009 7:53 pm | |
| kim??ozan mı ? | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Paz Mart 22, 2009 7:44 pm | |
| | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Paz Mart 22, 2009 7:45 pm | |
| İlahi Rabiaaa :D:D:D:D | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Salı Mart 24, 2009 6:56 pm | |
| zuhahah yandan yemişi ozan | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Salı Mart 24, 2009 7:40 pm | |
| - *JaSmİNe* demiş ki:
- zuhahah yandan yemişi ozan
Ha Ha Ha..... | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Çarş. Mart 25, 2009 11:15 am | |
| | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) Cuma Nis. 24, 2009 7:33 pm | |
| | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) C.tesi Mayıs 16, 2009 9:55 am | |
| | |
|
| |
| YASEMİN HOCA(coğrafya hocası ayrıca rehmenlik hocamızdı) | |
|