| DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) | |
|
+3Ozan Karagöl Raß!a *JaSmİNe* 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*JaSmİNe* Admin
| Konu: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Çarş. Mart 11, 2009 8:15 pm | |
| çoq ii bi hoca dersini de anlıorum.. | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) C.tesi Mart 14, 2009 2:37 pm | |
| çok iyi bi hoca bide bizim sınftakiler dinlese... | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) C.tesi Mart 14, 2009 10:57 pm | |
| Hoca Süperde DinLiyen Yhoq.. xS | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Paz Mart 15, 2009 3:19 pm | |
| | |
|
| |
Sithas
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Salı Mart 17, 2009 8:29 pm | |
| Emre Hoca Emirleri No 126543156412
Deniz Hoca'nın dersi ilgi alaka dikkat ve sessizlik içerisinde huşu ile dinlenilecek !..DİNLE!....Konuşmasana evladım arka sıradaki!..Bak hala!....Daş yokhmu layn?? | |
|
| |
denis__
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Salı Mart 17, 2009 11:32 pm | |
| Deniz Hoca Emirleri : höyyttt! Emre Hocanın 126543156412 nolu emirlerine harfiyen uyulacaktır ! Yoksa tozunuz itinayla alınır! ( hocam kapıda kalmasaydınıs ) | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Çarş. Mart 18, 2009 11:05 am | |
| tmm hocam bundan sonra dineriz siz yeterki isteyin((zorlada olsa))..... | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Perş. Mart 19, 2009 8:39 pm | |
| hocam siz merak etmeyin dersi dinlioruz ama safterler için aynı şe geçerli diil denis hocayı çok seviorum sınıf sussa spr bi ders olcak.. | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Perş. Mart 19, 2009 8:45 pm | |
| derside anlaşılıyo ah o safter yokmu zaten öldüresim geliyor o çocuğu konuştuğu için yha derste şarkı söylüyor salak.... | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Perş. Mart 19, 2009 10:56 pm | |
| eved yha biyolojide de öle iiki bi sesi gsl dedik dersi bize dinlettirmemek için elinden geleni yapıo çocuk hocalarda o kdr kızıo | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Perş. Mart 19, 2009 11:11 pm | |
| Safter Gecmis Arkada Türkü Söylüo Hoca Soruncada Yemin Ediyo Ben Söylemedim Diye :S | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Cuma Mart 20, 2009 9:01 pm | |
| seneye kurtuluruz dicem ama seneye de aynısınıfta olcağımız kesin diil | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) C.tesi Mart 21, 2009 10:28 am | |
| | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) C.tesi Mart 21, 2009 10:30 am | |
| | |
|
| |
lanet1866
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) C.tesi Mart 21, 2009 10:54 am | |
| deniz hocanın güzelliğine bakmaktan dersi dinleyemiyorumki ben hocamız dersi yi anlatıyor ama konuşanlar olmasa tam olucakta işte he bide nedense konuları çok hızlı geçiyo deniz hoca yha | |
|
| |
Ozan Karagöl
| |
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) C.tesi Mart 21, 2009 7:52 pm | |
| eved yha dinlemek isteyenlerin hakkını yiyolar | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Paz Mart 22, 2009 7:42 pm | |
| safter önceki derste şarkı söylüyordu yha salak müdüre şikayet etcem artık onun yüzünden ders işlenilmiyo onun gelmediği gün ne kadar sessiz durmuştuk o herkezi konuşturma özelliğine sahip... | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Salı Mart 24, 2009 10:12 pm | |
| o karga sesinden hocanın sesini duyamıoz | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Çarş. Mart 25, 2009 11:30 am | |
| aynn bide sesi güzel olsa... | |
|
| |
Sithas
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Cuma Mart 27, 2009 10:19 pm | |
| Deniz hocanız okuldan ayrıldı gencler yeni gelen kadrolu ogretmeniniz sebebiyle...Kendisini yolcu ettiniz mi?? | |
|
| |
lanet1866
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) Cuma Mart 27, 2009 10:58 pm | |
| - Sithas demiş ki:
- Deniz hocanız okuldan ayrıldı gencler yeni gelen kadrolu ogretmeniniz sebebiyle...Kendisini yolcu ettiniz mi??
hocam malesef daha yolcu edemedik yha çok üzüldüm şahsen ben :S | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) C.tesi Mart 28, 2009 2:00 pm | |
| biz((ben ysemin ve ozan)) çok yalvardık ama nafile...protesto yapacağız ve sitede dniz hoca fan club yapacağız xD | |
|
| |
denis__
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) C.tesi Mart 28, 2009 3:17 pm | |
| | |
|
| |
emre
| Konu: Geri: DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) C.tesi Mart 28, 2009 4:02 pm | |
| arkadasım sululuk yapmayalım ne olur nazar felan deyer yapmayın ama hoca gercekten guzel anlatıyor | |
|
| |
| DENİZ BULUT(yeni coğrafya hocamız) | |
|