| EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
*JaSmİNe* Admin
| Konu: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Çarş. Mart 11, 2009 8:20 pm | |
| | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) C.tesi Mart 14, 2009 2:44 pm | |
| evet bende iyi anlıyorum inş bu dönem 4 olan notumu 5 e yükselteceğim... | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Salı Mart 17, 2009 6:48 pm | |
| eed ins ben de 4 ten 5 e yükseltcem dilek hocada fazla iyi anlamıodum ama sınavda soruları yapabiliodum şimdi anladığım halde hayli hayli yaparım | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Salı Mart 17, 2009 8:08 pm | |
| Aynen Bende Bendee Çoq İyi Anlıorumm:D | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Perş. Mart 19, 2009 10:42 am | |
| süper yazılılara bakcaz artıq xD | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Perş. Mart 19, 2009 11:00 pm | |
| | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Perş. Mart 19, 2009 11:10 pm | |
| AnLıorum İsteeee Üzerime QeLmeyin:D | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Cuma Mart 20, 2009 9:05 pm | |
| tmm üzerine gelmioz kısma | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) C.tesi Mart 21, 2009 4:41 pm | |
| | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) C.tesi Mart 21, 2009 7:41 pm | |
| | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Paz Mart 22, 2009 7:31 pm | |
| neden korkuyorsun anlamadım ?? | |
|
| |
Ozan Karagöl
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Paz Mart 22, 2009 7:33 pm | |
| Aynen Ya Rabia Dedi Ama Bende Merak Ettim Şimdi xD | |
|
| |
nihal
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Salı Mart 24, 2009 10:15 am | |
| ya ben emel hocamı çok seviyorummmmmmmm nede olsa sınıf hocamız çok iyi ders anlatıyo öle iyi anlıyorumki inş 4 mü 5 yaparım geçen dönemki dilek hoca hep ödev veriyodu ve kitap okutuyo ama bu hoca başka canım hocam | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Salı Mart 24, 2009 6:52 pm | |
| valla de | |
|
| |
nihal
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Salı Mart 24, 2009 8:23 pm | |
| valla ben çok seviyorum size kalmış sevip sevmemek | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Salı Mart 24, 2009 8:56 pm | |
| | |
|
| |
nihal
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Salı Mart 24, 2009 10:07 pm | |
| | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| |
| |
nihal
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Salı Mart 24, 2009 10:11 pm | |
| hmm saol teşekkür ederim allah sizede bi öğretmen verir inş | |
|
| |
edamar
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Paz Mart 29, 2009 2:31 pm | |
| evet hocanız çok iyi kıymetini bilin ama dilek hocanızın da hakkını yemeyin şimdi.. ) bi de türkçemizi güzel kullanalım tamam mı gençler bu yazı ilerle daha kötüye gider ve resmi bi yazı yazamaz hale gelirsiniz... | |
|
| |
nihal
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Paz Mart 29, 2009 2:40 pm | |
| evet ya çok şanlıyım ama sonra bi sürü ödev verdi size vardi ya bizede verdi .ama dilek hoca bizim öğretmen değildiki bizimki filiz hocaydı | |
|
| |
nihal
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Paz Mart 29, 2009 2:40 pm | |
| evet ya çok şanlıyım ama sonra bi sürü ödev verdi size vardi ya bizede verdi .ama dilek hoca bizim öğretmen değildiki bizimki filiz hocaydı | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Salı Nis. 07, 2009 7:38 pm | |
| bizim sınıf hocamız şimdilik kısa süreliriğine yunus emre hoca keşke hep öle olsa.. | |
|
| |
Raß!a Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Salı Nis. 07, 2009 9:39 pm | |
| ama rehberlik dersi matraktı yha | |
|
| |
*JaSmİNe* Admin
| Konu: Geri: EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) Cuma Nis. 24, 2009 7:31 pm | |
| | |
|
| |
| EMEL BÜTÜN (yeni fizik öğretmenimiz) | |
|