DokuzB Forum - Since '09
DokuzB Forum'a Hoş Geldiniz.. İyi vakit geçirmeniz dileklerimizle..

Üye olmak için 'Üye Ol' tıklayınız..

Üye olmak için 'Üye Ol' tıklayınız..

Yıllanmış 9-B Forum Sitesine Hoş Geldiniz. Sitemiz Şarap İçeriklidir :)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
DokuzB Forum sitesi yapım aşamasındadır. Aşamamız grafik ve veri tabanı üzerindedir. Üyelerimiz ve ziyaretcilerimiz forumdan yararlanabilirler.

SU VE ÇİCEK`bence okuyun..!´

2 posters
YazarMesaj
*JaSmİNe*
Admin
Admin
*JaSmİNe*

SU VE ÇİCEK`bence okuyun..!´ Empty
MesajKonu: SU VE ÇİCEK`bence okuyun..!´   SU VE ÇİCEK`bence okuyun..!´ Icon_minitimePaz Mart 01, 2009 12:32 pm

Su ve Çiçek

Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar

İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için

Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki, su'ya aşık olmuştur

İlk kez aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, "Sırf senin hatırın için ey su" diye

Öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı birşeyler hissetmeye başlamıştır Zanneder ki, çiçeğe aşıktır ama su da ilk defa aşık oluyordur

Günler ve aylar birbirini kovalalar ve çiçek acaba "Su beni seviyor mu?" diye düşünmeye başlar

Çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle Halbuki çiçek, alışkın değildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz

Çiçek, suya "Seni seviyorum der Su, "Ben de seni seviyorum" der Aradan zaman geçer ve çiçek yine "Seni seviyorum" der Su, yine "Ben de" der
Çiçek, sabırlıdır Bekler, bekler, bekler

Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya "Seni seviyorum" der

Su da ona "Söyledim ya ben de seni seviyorum" der ve gün gelir çiçek yataklara düşer Hastalanmıştır çiçek
artık Rengi solmuş, çehresi sararmıştır çiçeğin Yataklardadır artık çiçek Su da başında bekler çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine

Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek çiçek, suya der ki; "Seni ben,
gerçekten seviyorum" Çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır nedir sorun diyeDoktor gelir ve muayene eder çiçeği Sonra şöyle der doktor: "Hastanın durumu ümitsiz artık elimizden birşey gelmez"

Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora Doktor, şöyle bir bakar suya ve der ki: "Çiçeğin bir hastalığı yok dostum
Bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü onun için" der

Ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece
"Seni seviyorum" demek yetmemektedir...
Raß!a
Admin
Admin
Raß!a

MesajKonu: Geri: SU VE ÇİCEK`bence okuyun..!´   SU VE ÇİCEK`bence okuyun..!´ Icon_minitimePaz Mart 01, 2009 1:27 pm

hım nerden buldun yha çok güzelmişşş
*JaSmİNe*
Admin
Admin
*JaSmİNe*

MesajKonu: son anda..   SU VE ÇİCEK`bence okuyun..!´ Icon_minitimeÇarş. Mart 04, 2009 8:22 pm

son anda aklıma geldi..Very Happy cnm öğretmenim anlatmıştı Sad

SU VE ÇİCEK`bence okuyun..!´
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MUTLAKA OKUYUN !..
» bir lazın mektubu ((bence okuyun!!xD))
» İŞTE TÜRK MİLLETİ ((mutlaka okuyun))
» İLGİNÇ ÇANAKKALE SAVAŞIINDAN((mutlaka okuyun))
» İŞTE TÜRK MİLLETİ ((mutlaka okuyun))